Freitag

Imorgon är det segling som gäller! Vi ska ut vid 1 tiden och segla runt sydney på en båt med 40 personer i några timmar, med mat och dryck! Vi känner ju ingen förutom killen som har det, en kompis till Annikas kompis i Sverige. Ska bli sjukt kul! Vädret ska bli helt okej, typ molning och 20 grader. Vi har väntat på värmen sjukt länge nu, verkar som att den börjar på tisdag, 27 grader och sol! woop woop. Ikväll ska vi bara till New Town & käka Thai mat och sen har vi hittat ett skönt ställe som har en rooftop terrace som vi tänker dra till! =)
Nu i veckan har vi haft 2 lektioner som vanligt, inte hänt så mycket. Vi satt på Broadway café i Måndags och körde after school drinks (Skolan slutade kl 1) och satt där tills 11. Annikas roommate Jeremy kom och joinade, och sen 4 italienare, varav en av killarna Annika haft lite kontakt med! Väldigt otippad kväll, men sjukt rolig! =)

Kommentarer
Postat av: ann

läckra bilder! oj vad ni har det ansträngande i skolan..... ööhhh....

2009-10-16 @ 14:15:51
Postat av: child

hahhha håller med ann... ni verkar ha fullt upp! :) mycket after school. men det är gött!! bränn inte ut er än bara, ni får ha energi kvar tills jag kommer!!!2009-10-18 @ 12:29:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0