Thursday October 8

Ja då var det snart läggdags. Gårdagen bestod av först en visit till Victoria Room, där Annikas två franska roommates har en get-together med franskt folk en gång i månaden, som dem kallar det "the french community". Stället var väldigt intressant, jazz musik och röd sammets inredning och massa växter. Det första Annika gjorde var att köpa två biljetter till mig och henne för någon slags "Raffle", tro fan att när dom sedan har dragning, så vinner JAG med nummer 99. Vad tror ni jag vinner då, en Hårklippning....... som jag inte fick Vouchern för, antagligen för att jag inte är fransk. Ingen pratade med oss pga av vårat svenska ursprung... En kille kom fram till Annika sa någonting på franska, Annika säger "Sorry I dont speak french", killen vänder sig och går därifrån.... Men vi drog ifrån stället när vi såg Maxime stryka runt med sin nya frisyr och sina nya skor (som han pratat om i 3 dagar nu) och sitt ragg som var i 40 årsåldern.
Vi har ju hittat ett nytt favorit efterfest ställe som ligger på andra sidan gatan från vårat Unilodge, det är världens pankaste pub som på onsdagar har Uni night, medelålder 17 med andra ord. Var mycket intressant. Hungern tog över och hemgång blev lämpligt runt 2. Fin kväll.
Imorgon är det fredag! Dagen börjar med gym, jobbar på att kunna gå ner i split nu, och kunna gå runt i brygga. . . Sen på kvällen ska vi laga middag hemma hos Annika och ta oss ett glas, och sen får vi se vad som händer! :)
Vårt Unilodge Dorm

Kommentarer
Postat av: Ann

Oj vad tråkigt ni har.... heeela tiden...:)

2009-10-10 @ 00:22:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0