Wake Up

Nu sitter jag här hemma hos Annika igen och vårdar förståndet. Gårdagen bestod av många aktiviteter. Dagen börjar med att vi är väldigt trötta efter fredagen och bestämmer oss för att gå på bio. Vi väljer då filmen UP eftersom den var 3D och det tyckte vi kändes jätte bra en lördag eftermiddag vid 3. Så vi kommer till bio komplexet som var sjukt fräscht och ser en bar som såg fin ut, går rakt in och sätter oss. Beställer ett glas mousserande var. Bar mannen frågar då om vi vill ha detta serverade till våra stolar, och vi förstår verkligen inte vad han pratar om och ignorerar det. Så börjar vi titta runt oss och ser att det är väldigt uppstyrt folk och att det står en kille i dörren och kollar biljetter (vilket ingen gjorde när vi gick in). Vi inser då att vi har gått rakt in på världens VIP och att det är en salong som tillhör detta området. Vi tittar in och det är typ 3 meter mellan varje stol, och stolarna är fotöljer i sammet som kan regleras och allt möjligt. Plus att dom har individuella servitörer som serverar dom under filmen om dom vill ha mer alkohol eller mat! När vi satt vid baren så kom det hela tiden en servitör och typ uppdaterade oss om att filmen börjar snart och typ nu är det reklam och allt möjligt, vi fick ju bara spela med och sen planera våran flykt så att dom inte skulle se när vi gick. Vi övervägde verkligen att sätta oss där istället för våran film but we came to our senses och gick och såg UP istället! Men notera även då att vi har suttit och lekt sönder med våra 3D glasögon som vi nu inser att dom har trott är vanliga glasögon. . . Alla 3 i likadana svarta brillor som har typ räfflat plastglas och det står REAL 3D på sidan. . .
Efter bion var det dags för nästa aktivitet vilket blev Guitar Hero på en maskin i komplexet, men Ella och jag fick sjuk prestationsångest och skakade i en timma efteråt, men det var lätt värt.
Sen var det dags för KARAOKE! Vi hade sett ett ställe en gång när vi gick hemifrån skolan och bestämde oss för att vi fan skulle hitta det stället igen! Vi sprang runt i en timme typ, och sen hittade vi världens party ställe som vi bokade en box till klockan 8. Så vi körde mat och vin på en pub på andra sidan gatan innan. Karaoken var sjukt grym, världens sound system och flat screen, sången höll väl kanske inte samma mått men det var as roligt! Plus att man kunde köpa in alkohol in till sin box! Blev lite vin på låtarna! Hit låten var självklart Bleeding Love med Leona Lewis - glorious.
MEN det var inte slut efter det här, nu var klockan bara 9 och mamma Annika bestämde sig för att gå hem, men Ella och jag tyckte att en riktigt pub runda was in order. Vi lyckades få in en visit på: Lounge Bar, Scruffy Murphys, Paddy Mcguires & Side Bar! Vi träffade grymt mycket roligt folk! Hemgång blev runt halv 4 tror jag. . . Jag lyckades iochförsig hetsa sönder en skit otrevlig fransman och säga att han var retarded runt omkring hundra gånger, han ville slå ner mig, men då stod det tack och lov en annan fransman emellan och höll bort honom. Ella stod typ och höll för öronen bredvid mig. Men det var nog i det hela våran väldigt eventfulla kväll! =) Sen har vi nu också fått en invite till en födelsedagssegling nästa vecka, upplägget är (om det blir av) att vi ska ut och segla runt sydney med drinks och food på en båt som tar runt 40 personer! Imorgon är det skola!
Annikas Partytrick - lägga läppen under näsborrarna och dra in massa luft så att näsborrarna sugs fast vid läppen! Impressive!

Kommentarer
Postat av: Child

hahahah yes. du verkar iallafall ha fått tillbaka livsgnistan igen mother! :D makes me happy!

kan tänka mig att ni är lika vilda som på irland hahah.. miss you boooth

2009-10-11 @ 16:13:40
Postat av: morsann

brillorna var ju faktiskt rätt ok.... :) vilken kväll, haha

2009-10-12 @ 18:18:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0