The end of an era

Ja, nu kan man ju lugnt säga att det var ett bra tag sedan jag skrev. But I'm back! Med all info om vad som har hänt under de senaste veckorna! Tänkte ta detta i punktform (något jag har lärt mig använda i skolan, ja ni ska veta att Martin College har en väldigt avancerad utbildning), so here we go:
♦ Vi har firat 3 födelsedagar, Marcus på Rose bar; Annikas på Argyle och min på Rose Bar, Coco Cubano, en          restaurang i Darling Harbour och med Barbeque hemma hos Annika.
♦ I samband med dessa födelsedagar så fick jag också upplyst av Annika, att efter man fyllt 25 så fyller man inget annat än "20 and late".
♦ Vi har varit med om flera dagar med 41 grader varmt, vilket vi har kommit fram till att vi inte uppskattar.
♦ Vi har också kommit fram till att det är grymt disfunctional att det är 20 grader kallt (som vi nu kallar det) dagen efter en dag med 41 grader varmt.
♦ Vi har avslutat 4 kurser, som både jag och Annika har fått högsta betyg i: Performance with distinction. Chockerande för min del, jag vet.
♦ Vi har gett in en application för drygt 8 lägenheter (vi har tittat på många mer), varav inte en enda vi lyckats få.
♦ Vi har gått och sett "This is it" och "Twilight New Moon"; två filmer som båda har enriched our lives. Underbart.
♦ Jag har haft min första "kris" i livet, och detta skedde ungefär 5 timmar innan jag insåg att jag skulle fylla 20 år och kom på att det nu var THE END OF AN ERA. Chockerande det med.
♦ Återhämtade mig ganska fort då jag även insåg att det var The beginning of a new era.
♦ Vi kan numera sova på morgonen då alla fågeljävlar har bestämt sig för att förpesta någon annans innegård.
♦ Jag har kommit fram till att jag saknar fågeljävlarna lite, då jag inte längre kan ta del av deras mycket intensiva Fågel Riots på morgnarna. Tänk er 1 enorm vit fågel med gul tuppkam, i battle med 7 små svarta ettriga saker som attackerar hans bo, medans den vita fågeln försöker skrika bort dom...
♦ Camille Blomdahl har skaffat sig en blogg, detta är mycket intressant då hon själv, quoting, "aldrig någonsin skulle läsa min blogg pga princip skäl, för att bloggar, ja dom är, jäääääävligt töntiga"
♦ För att säga något som jag och Ella inte har lyckats göra, så kan jag ju nämna att vi inte har varit på Bondi än...... ja vi skäms.
♦ Vi har trillat ner lite djupare i alkohålet. Med glädje.
♦ Den vidriga människan Maxime har nu officially flyttat ut ur Rose Residence (annikas place) och nu går det att faktist utnyttja huset och vara där. Grattis Annika!
♦ Våran underbara svarta katt hemma i Sverige, Katten, har typ blivit påkörd, och kommer i framtiden antagligen vara known as crippled kitty, pga av hennes numera halva framtass.
♦ Jag har haft min förkylning i ungefär 3 veckor nu.
♦ Vi har lagt till ordet "Zesty" i vårat ordförråd. Glorious.
♦ Den nya långa svenska blonda saken på alla bilderna är John, han är jätte snäll. Vi leker med honom jätte ofta.

RSS 2.0