Booze Cruise

Seglingen var grymt rolig! 4 timmar ute på havet med bra väder, sol men iochförsig kallt... Men booze och trevligt sällskap och mackor! Det var sjukt kul. Sen var vi ute på stan ett bra tag också. Vi hamnade på ett ställe som heter Chinese Laundry, vi hittade en liten mörkt källare som spelade as hög electro, var ganska sjukt. Men det var en bra kväll! Booze Cruisen var det bästa! Idag har vi varit i skolan, avslutar våran kurs på onsdag och har 2 prov på fredag, får se hur det går! Jag och Annika gick till parken sen vid 1 och åt, vi somnade och sov i 2 timmar i solen på gräset! Fint var det. Ella och jag har besämt oss för att ha en vit månad nu, känns som att det behövs. Fyller ju år om exakt en månad idag, så det sitter nog fint med ett uppehåll från boozen tills dess! Nu sitter vi hemma hos Annika som vanligt, ockuperat vardagsrummet. Ella sitter och skriker om att hennes jobb är svårt, medan vi typ.... googlar.

Freitag

Imorgon är det segling som gäller! Vi ska ut vid 1 tiden och segla runt sydney på en båt med 40 personer i några timmar, med mat och dryck! Vi känner ju ingen förutom killen som har det, en kompis till Annikas kompis i Sverige. Ska bli sjukt kul! Vädret ska bli helt okej, typ molning och 20 grader. Vi har väntat på värmen sjukt länge nu, verkar som att den börjar på tisdag, 27 grader och sol! woop woop. Ikväll ska vi bara till New Town & käka Thai mat och sen har vi hittat ett skönt ställe som har en rooftop terrace som vi tänker dra till! =)
Nu i veckan har vi haft 2 lektioner som vanligt, inte hänt så mycket. Vi satt på Broadway café i Måndags och körde after school drinks (Skolan slutade kl 1) och satt där tills 11. Annikas roommate Jeremy kom och joinade, och sen 4 italienare, varav en av killarna Annika haft lite kontakt med! Väldigt otippad kväll, men sjukt rolig! =)

Wake Up

Nu sitter jag här hemma hos Annika igen och vårdar förståndet. Gårdagen bestod av många aktiviteter. Dagen börjar med att vi är väldigt trötta efter fredagen och bestämmer oss för att gå på bio. Vi väljer då filmen UP eftersom den var 3D och det tyckte vi kändes jätte bra en lördag eftermiddag vid 3. Så vi kommer till bio komplexet som var sjukt fräscht och ser en bar som såg fin ut, går rakt in och sätter oss. Beställer ett glas mousserande var. Bar mannen frågar då om vi vill ha detta serverade till våra stolar, och vi förstår verkligen inte vad han pratar om och ignorerar det. Så börjar vi titta runt oss och ser att det är väldigt uppstyrt folk och att det står en kille i dörren och kollar biljetter (vilket ingen gjorde när vi gick in). Vi inser då att vi har gått rakt in på världens VIP och att det är en salong som tillhör detta området. Vi tittar in och det är typ 3 meter mellan varje stol, och stolarna är fotöljer i sammet som kan regleras och allt möjligt. Plus att dom har individuella servitörer som serverar dom under filmen om dom vill ha mer alkohol eller mat! När vi satt vid baren så kom det hela tiden en servitör och typ uppdaterade oss om att filmen börjar snart och typ nu är det reklam och allt möjligt, vi fick ju bara spela med och sen planera våran flykt så att dom inte skulle se när vi gick. Vi övervägde verkligen att sätta oss där istället för våran film but we came to our senses och gick och såg UP istället! Men notera även då att vi har suttit och lekt sönder med våra 3D glasögon som vi nu inser att dom har trott är vanliga glasögon. . . Alla 3 i likadana svarta brillor som har typ räfflat plastglas och det står REAL 3D på sidan. . .
Efter bion var det dags för nästa aktivitet vilket blev Guitar Hero på en maskin i komplexet, men Ella och jag fick sjuk prestationsångest och skakade i en timma efteråt, men det var lätt värt.
Sen var det dags för KARAOKE! Vi hade sett ett ställe en gång när vi gick hemifrån skolan och bestämde oss för att vi fan skulle hitta det stället igen! Vi sprang runt i en timme typ, och sen hittade vi världens party ställe som vi bokade en box till klockan 8. Så vi körde mat och vin på en pub på andra sidan gatan innan. Karaoken var sjukt grym, världens sound system och flat screen, sången höll väl kanske inte samma mått men det var as roligt! Plus att man kunde köpa in alkohol in till sin box! Blev lite vin på låtarna! Hit låten var självklart Bleeding Love med Leona Lewis - glorious.
MEN det var inte slut efter det här, nu var klockan bara 9 och mamma Annika bestämde sig för att gå hem, men Ella och jag tyckte att en riktigt pub runda was in order. Vi lyckades få in en visit på: Lounge Bar, Scruffy Murphys, Paddy Mcguires & Side Bar! Vi träffade grymt mycket roligt folk! Hemgång blev runt halv 4 tror jag. . . Jag lyckades iochförsig hetsa sönder en skit otrevlig fransman och säga att han var retarded runt omkring hundra gånger, han ville slå ner mig, men då stod det tack och lov en annan fransman emellan och höll bort honom. Ella stod typ och höll för öronen bredvid mig. Men det var nog i det hela våran väldigt eventfulla kväll! =) Sen har vi nu också fått en invite till en födelsedagssegling nästa vecka, upplägget är (om det blir av) att vi ska ut och segla runt sydney med drinks och food på en båt som tar runt 40 personer! Imorgon är det skola!
Annikas Partytrick - lägga läppen under näsborrarna och dra in massa luft så att näsborrarna sugs fast vid läppen! Impressive!

Thursday October 8

Ja då var det snart läggdags. Gårdagen bestod av först en visit till Victoria Room, där Annikas två franska roommates har en get-together med franskt folk en gång i månaden, som dem kallar det "the french community". Stället var väldigt intressant, jazz musik och röd sammets inredning och massa växter. Det första Annika gjorde var att köpa två biljetter till mig och henne för någon slags "Raffle", tro fan att när dom sedan har dragning, så vinner JAG med nummer 99. Vad tror ni jag vinner då, en Hårklippning....... som jag inte fick Vouchern för, antagligen för att jag inte är fransk. Ingen pratade med oss pga av vårat svenska ursprung... En kille kom fram till Annika sa någonting på franska, Annika säger "Sorry I dont speak french", killen vänder sig och går därifrån.... Men vi drog ifrån stället när vi såg Maxime stryka runt med sin nya frisyr och sina nya skor (som han pratat om i 3 dagar nu) och sitt ragg som var i 40 årsåldern.
Vi har ju hittat ett nytt favorit efterfest ställe som ligger på andra sidan gatan från vårat Unilodge, det är världens pankaste pub som på onsdagar har Uni night, medelålder 17 med andra ord. Var mycket intressant. Hungern tog över och hemgång blev lämpligt runt 2. Fin kväll.
Imorgon är det fredag! Dagen börjar med gym, jobbar på att kunna gå ner i split nu, och kunna gå runt i brygga. . . Sen på kvällen ska vi laga middag hemma hos Annika och ta oss ett glas, och sen får vi se vad som händer! :)
Vårt Unilodge Dorm

Smooth Operator

Skulle vilja göra en shout out till Camille Blomdahl som har lyckats få till sig 11 veckors utegångsförbud! Jag ser detta som en oerhörd prestation. Att hon även slog skolrekordets tidigare 8 ynka veckor, som hon själv satt det med, tycker jag är grymt skickligt!
Jag tänkte därför att du ska få en lista av mig här av saker som du kan göra nu när du är homebound:

♦ Börja spela WOW igen, tror mamma lätt kan fedex'a dit ditt headset!
♦ Klara den sista banan i Half Life (rockan)
♦ Bli Online mästare i Backgammon

♦ Bemästra alla Harry Potter trollformer på PS3 endast med användning av motion control

♦ Lära dig att gå ner i antingen split eller spagat (jag jobbar pa split just nu)

Andra aktivitetsforslag tas emot glatt.


Mr Teacher

Jaja mother, ska skriva oftare, men jag har ju lite technical difficulties pa mitt rum med tanke pa att jag inte har internet pa min dator! Nu sitter jag och Annika i skolan, forsta dagen pa 6 dagar, kanns bra, och vi ar lediga i 4 dagar efter det har, och nasta vecka gar vi bara mandag och tisdag! Vi har en snygg larare, det gor allt mycket roligare. Tror skolan kommer dra igang efter ett tag, men just nu leker vi i Word som sagt, idag gor vi Brochures! Fint ska det va.
Igar invigde vi Boxningen pa varat panka men awesome gym Broadway! Vi var 6 stycken dar och korde ett sjukt intensivt pass i 50 min, kroppen ar fruktansvart slutkord idag, men jag tror ett glas ikvall kan hjalpa mot eventuell muskelvark. . . Vi vandrade aven runt i Surrey Hills som ar ett valdigt laid back/bohemiskt omrade, vi tappade dock bort oss nagot brutalt samtidigt som veckans 4 thunderstorm drog i gang och spenderade 2 timmar pa gatorna i pisseregn desperat letandes efter fucking Rose Street som Annika bor pa! Jag har fatt en ny kompis i klassen, hans "engelska" namn ar Brian och hans riktiga namn gar inte att uppfatta. Han sa hej till mig en gang. Han klar sig mycket i blatt och har ett par svarta glajor inspiration harry potter. Jag tror jag ska saga hej igen sen. Nu maste jag gora en uppgift, igen om Brochures! Have it!
ANNIKA!

Pavag mot Surry Hills!

Thunderstorm in the City!

fy.

INTE okej

Okej, nu sitter Annikas roommate, franske Maxime bredvid mig i soffan. Vi har lyckats bygga upp ett sånt hat mot denna personen, han är as flummig, har världens vildaste hår, kopierar alla våra läxor, går runt i kalsonger och flashar sina bleka ben, han sniffar någon slags odoriser så han blir hög och går runt med rödsprängda ögon och ler, han stör oss i skolan, han dricker upp vårat vin, han röker upp annikas cigaretter, han duschar enbart 2 gånger i veckan, han kissar med öppen dörr så att annika (som sitter i sitt rum bredvid toaletten) måste hålla för öronen för ljudet av hans kiss som slår emot toalettvattnet är med en sån kraft att det säkerligen sprejar ner halva badrummet, värmer upp sitt rum med sin hårtork. Vad tror du han gör nu då, han sitter typ 10cm ifrån mig (liten soffa med 3 personer), han käkar pizza och vänder sitt tryne emot mig, LER och släpper ut en doft av ruttet lik som slår mig i ansiktet. INTE okej...

Söndag - boost

Ja då var detta min debut i bloggvärlden!
Sitter hemma hos mamma Annika nu, vi är lite lätt slitna efter gårdagen. Fick en personlig guide tur av Annikas room mate Marcus, som visade oss lite olika ställen som man kan gå till runt omkring Surry Hills och Oxford Street och vi hamnade på ett ställe som heter "Arts Factory". Sjukt mycket skönt folk och dom spelade bara gamla dängor och Old School Hip hop vilket vi gick igång på rejält efter några glas. Det har varit en riktigt bra helg, bortsett från vädret då som verkligen har skitigt ner sig och Thunderstorm är det vi har levt med i några dagar nu! Men men snart kommer väl 40 grader och svett så vi får uppskatta detta när vi har det. Nu är det dags att göra lite läxor, ska skriva om varför man ska backa up en dator...
Hej frida!
Hej mamma!
Hej morfar!
Hej pappa!
Hej millan!
Hej ella!
HEJ BAJKE!!
pis
Världens bästa promenad.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0